Huippukoulutukset livenä omalta koneelta!


Kauttamme pääset osallistumaan Helsingin seudun kauppakamarin suosittuihin ja käteviin Live stream -koulutuksiin. Palvelu on loistava vaihtoehto, kun paikan päälle tuleminen ei ole mahdollista.
Osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi, sillä lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden.
 

Tulevia koulutuksia:

Varaa paikkasi osoitteesta: www.kauppakamarikauppa.fi
Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö etäyhteyden kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse (09 2286 0360) tai sähköpostitse (asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi).

 


KoulutusOnline tuo huippukouluttajat sinne missä henkilöstösi on. 

​​Kauppakamarin KoulutusOnlinella organisaation koko henkilöstö opiskelee joustavasti missä ja milloin vain. Työssä tarvittavat tiedot ja taidot pysyvät aina ajan tasalla työlainsäädännöstä, palkanlaskennasta, kirjanpidosta ja verotuksesta sekä toimisto-ohjelmien käytöstä ja juridiikasta.

KoulutusOnline tuo ruuduille tutut kasvot; kursseilla kouluttavat kauppakamarin asiantuntijat ja vahva asiantuntijaverkostomme, kuten Peter Nyman, Toivo Koski, Ville Ojanen, Sari Wulff ja Tomi Peltomäki.

KoulutusOnline on taloudellinen koulutuspolku kaikenkokoisille organisaatioille. Ennakoi koulutuskulut kiinteähintaisella KoulutusOnlinella. KoulutusOnline tuo huippukouluttajat sinne missä henkilöstösi on.

Ota yhteyttä, esittelemme ja annamme mielellämme lisätietoja palvelun sisällöstä ja käytöstä. Antti Hietaranta, myyntipäällikkö digitaaliset palvelut, antti.hietaranta@chamber.fi tai myynti@helsinki.chamber.fi.

Hinta:

KoulutusOnline, koko paketti alk. 75 € + alv / kk / 1 käyttäjä

Kokeile maksutta 2 viikon ajan!

KLIKKAA MUKAAN:
www.koulutusonline.fi
 

Powenin verkkokurssit kauppakamarin käytössä

Lataa Powenin syksyn 2019 verkkokoulutustarjonta TÄSTÄPowen Oy:ssa on Suomen vahvinta Microsoft BI -osaamista!
Yrityksen oma data on arvokasta. Se on sinun vahvin kilpailuetusi. Otetaan se käyttöön!

Powen verkkokurssien hinnat: kauppakamarin jäsenille 120 € (+alv 24%) ja muille 190 € (+alv 24%)
Kurssin osallistumismaksu laskutetaan kurssin jälkeen.