Päivitä henkilöstöjohtamisen osaamisesi Esimiehen määräaikaishuollossa!

Tuloksellinen henkilöstöjohtaminen esimiestyössä nousee yrityksissä yhä enemmän suurempaan arvoon. Esimiestyön arjessa se aiheuttaa usein vaikeitakin kysymyksiä. 

Miten johdat henkilöstön osaamisen kehittämistä ja vakuutat työsuhdeosaamisellasi? Onko käytössäsi uusin tieto tilanteiden hallitsemiseksi? 

Kauppakamarin uusi koulutussarja tarjoaa ajankohtaista tukea esimiestyön vaatimuksiin. Tehokkaissa päivän koulutuksissa saat käytännön työkaluja kokeneilta asiantuntijoilta. 

Kevään aikana koulutuksia on kaksi, joista kumpikin on itsenäisiä koulutuspäiviä. Koulutus sopii esimiesten lisäksi myös HR-työstä vastaaville. Ilmoittautessasi samanaikaisesti molempiin saat 10 % alennusedun kokonaishinnasta.
 


Koulutussarjan ensimmäisessä osassa Osaamisen johtamisella tuloskasvua! -koulutuksessa 21.2.2018 tarjotaan käytännön työkaluja päivittäiseen osaamisen johtamiseen työyhteisössäsi. Osaamisen hyödyntäminen on yrityksen tärkein tuloksen tekemisen elementti. Henkilöstön osaaminen, muutoskyvykkyys ja -halukkuus vaikuttavat tuloksen lisäksi myös asiakastyytyväisyyteen ja työhyvinvointiin. Osaamisen johtaminen kuuluu sen vuoksi jokaisen esimiehen tehtäviin.

Kouluttaja Arja Soramäki on osaamisen johtamisen ammattilainen, jolla on käytännön esimiestyötä kolmekymmentä vuotta ja hän on myös väitellyt aiheesta vuonna 2005. Koulutus sopii esimiesten lisäksi myös HR-vastaaville.Ilmoittaudu ensimmäiseen osaan

Toisen osan Työsuhdeasiat hallintaan! -koulutus 13.3.2018 on tehty esimiehen käytännön tarpeisiin ja tilaisuuden ensisijaisena tarkoituksena on auttaa esimiestä selviytymään työsuhteen eri vaiheisiin liittyvistä arjen haasteista. Päivän aikana käydään läpi työlainsäädännön vaatimukset runsain esimerkein ja oikeustapauksin höystettynä ja keskittyen niihin asioihin, mihin esimiehet useimmiten apua tarvitsevat.

Kouluttajana toimii suosittu ja kokenut Kirsi Parnila, joka on Helsingin seudun kauppakamarin työoikeudellisesta neuvonnasta vastaavana lakimies. Hänellä on 20 vuoden kokemus työsuhdeasioiden hoitamisesta.

Ilmoittaudu toiseen osaan