HHJ- Hyväksytty hallituksen jäsen


Hanki pätevyys toimia hallituksen jäsenenä ja kartuta omaa osaamistasi ja verkostojasi! Huippusuositussa HHJ-verkostossa on valtakunnallisesti jo yli 7 000 hallitusosaajaa.

Ilmoittaudu HHJ-sivustolla.

Miksi?

Yrittäjä, yritysjohto, omistajat ja rahoittajat tarvitsevat tuekseen eri alojen kokeneita asiantuntijoita, liiketoimintaosaajia, jotta yritys kykenisi kaupallistamaan tuotteitaan, kasvamaan, uudistumaan ja laajentamaan markkina-alueitaan. Myös erilaiset murrokset ovat helpommin hallittavissa, jos yrityksessä on laaja kokemuspohja.

Kenelle?

Kurssi on tarkoitettu hallitustyötä jo tekeville tai sitä harkitseville, yrittäjille ja yritysjohtajille. Kurssi soveltuu myös kunnallisten osakeyhtiöiden ja liikelaitosten hallitustyöskentelyn kehittämiseen.

Mitä?

Kurssi sisältää neljä puolen päivän jaksoa (à 4h), sekä ryhmätyön (4-6h) ja lukupaketin.
Kurssin rakenne:

1. jakso: Hyvä hallintotapa
2. jakso: Hallituksen ja hallitustyön organisointi
3. jakso: Strategiatyö
4. jakso: Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus

HHJ-kurssin jälkeen on mahdollisuus suorittaa HHJ-tutkinto sekä osallistua vuosittaiseen valtakunnalliseen HHJ-alumniseminaariin.
Kurssin hinta:

jäsenille 1450 €
ei-jäsenille 2100 €
Hintaan lisätään + alv 24 %. Kurssimaksuun sisältyy Hyvä hallitustyö -kirja.

Seuraava kurssi alkaa 26.9.2018.


Lisätiedot ja ilmoittautumiset HHJ-sivustolla.















Vuoden 2017 HHJ-kurssin suorittaneet yhteiskuvassa.


Autamme myös löytämään yrityksellesi potentiaalisia hallituksen jäseniä HHJ-kurssin/tutkinnon suorittaneiden verkostosta.
 
Lisätietoja HHJ-kurssista ja kurssin suorittaneista:

Koulutuspäällikkö Johanna Haapakorva
johanna.haapakorva@kuopiochamber.fi
p. 050 379 4795

HHJ-tuoteperheen muut koulutukset

 

HHJ-Puheenjohtaja

HHJ-Puheenjohtaja -koulutuksessa käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Puheenjohtajan tulisi toimia kuten orkesterinjohtaja tai luotsi. Hänellä tulee olla kyky kehittää omaa hallituksen jäsenten hallitustyöskentelyn osaamista. Toimiva hallitus on osakeyhtiön voimavara ja suunnannäyttäjä.

Puolitoista päivää kestävässä koulutuksessa luodaan pohja pk-yritysten hallituksen puheenjohtajan käytännön työlle. Kurssilla perehdytään mm. hallituksen ydintehtäviä, yrityksen strategiaa sekä päätöksenteko- ja johtamisjärjestelmää, kokouksen johtamista ja työjärjestystä.

Kurssi sopii sekä hallitusten puheenjohtajille että puheenjohtajaksi aikoville.

Seuraava kurssi ei ole vielä tiedossa. Lisätietoa ja ilmoittautumiset HHJ-sivustolla.