HHJ- Hyväksytty hallituksen jäsen

Hanki pätevyys toimia hallituksen jäsenenä ja kartuta omaa osaamistasi ja verkostojasi!
Huippusuositussa HHJ-verkostossa on valtakunnallisesti jo 10 000 hallitusosaajaa.


Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) –koulutusohjelman tarkoituksena on aktivoida ja kehittää hallitustyöskentelyä. HHJ -koulutukset sopivat sekä hallitustyötä jo tekeville henkilöille tai sitä harkitseville. Koulutukset auttavat yrittäjiä sekä yritys- ja kuntajohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä tehokkaammin.

HHJ-koulutuskokonaisuus koostuu kurssista, tutkinnosta ja valtakunnallisesta sekä alueellisista alumnitapahtumista. Lisäksi HHJ-tuoteperheeseen kuuluu HHJ Puheenjohtaja-kurssi sekä hallituksen strategiatyötä terävöittävä HHJ Hallitus ja strategia -koulutus. 

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -koulutuskokonaisuus on Tampereen kauppakamarin ja Hallituspartnerit ry:n vuonna 2005 yhdessä alulle panema valtakunnallinen koulutuskokonaisuus ja kursseja järjestetään Kuopiossa ja Iisalmessa.

Tutustu valtakunnalliseen HHJ-sivustoon täältä.

 

HHJ-kurssi
HHJ-kurssi hallitustyön aktivoimiseen ja kehittämiseen sekä yritys- että kuntayhtiöiden johdolle. Kurssilla käsitellään mm. hallituksen roolia, vastuita, riskienhallintaa, työmuotoja, strategiatyötä ja talouden ohjausta vahvasti käytäntöön soveltaen. Kurssi sisältää neljä puolen päivän jaksoa (à 4h), sekä ryhmätyön (4-6h) ja lukupaketin.

Kurssin rakenne:
1. jakso: Hyvä hallintotapa
2. jakso: Hallituksen ja hallitustyön organisointi
3. jakso: Strategiatyö
4. jakso: Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus

HHJ-kurssin jälkeen on mahdollisuus suorittaa HHJ-tutkinto sekä osallistua vuosittaiseen valtakunnalliseen HHJ-alumniseminaariin.

Kurssin hinta:
kauppakamarin jäsenille 1750 €
ei-jäsenille 2500 €
Hintaan lisätään + alv 24 %. Kurssimaksuun sisältyy Hyvä hallitustyö -kirja.

Syksyn 2020 kurssit:

HHJ-kurssi Kuopio 20.10. - 17.11.2020 Ilmoittautuminen kurssille täältä.
HHJ-kurssi Iisalmi 11.11. - 8.12.2020 Ilmoittautuminen kurssille täältä. 

Lisätiedot:
Palveluneuvoja Mari Polvinen, mari.polvinen@kuopiochamber.fi

Autamme myös löytämään yrityksellesi potentiaalisia hallituksen jäseniä HHJ-kurssin/tutkinnon suorittaneiden verkostosta.


Lisätietoja HHJ-kurssista ja kurssin suorittaneista:
Palvelujohtaja Johanna Haapakorva
johanna.haapakorva@kuopiochamber.fi
p. 050 379 4795
 

 

HHJ-tuoteperheen muut koulutukset


HHJ-Puheenjohtaja

HHJ-Puheenjohtaja -koulutuksessa käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Puheenjohtajan tulisi toimia kuten orkesterinjohtaja tai luotsi. Hänellä tulee olla kyky kehittää omaa hallituksen jäsenten hallitustyöskentelyn osaamista. Toimiva hallitus on osakeyhtiön voimavara ja suunnannäyttäjä.

Puolitoista päivää kestävässä koulutuksessa luodaan pohja pk-yritysten hallituksen puheenjohtajan käytännön työlle. Kurssilla perehdytään mm. hallituksen ydintehtäviä, yrityksen strategiaa sekä päätöksenteko- ja johtamisjärjestelmää, kokouksen johtamista ja työjärjestystä.

Kurssi sopii sekä hallitusten puheenjohtajille että puheenjohtajaksi aikoville.
Hinta kauppakamarin jäsenille 1650e + alv 24%, ei-jäsenille 2300e + alv 24%


Seuraava kurssi:
29.9. - 30.9.2020 Kuopiossa. Ilmoittautuminen kurssille täältä. Huom. kevään 2020 koulutus siirretty.

Lisätiedot:
Palveluneuvoja Mari Polvinen
mari.polvinen@kuopiochamber.fi
 


HHJ-Hallitus ja strategian toteuttaminen
Hallitus ja strategian toteuttaminen on HHJ-tuoteperheen uusi, vuorovaikutteinen valmennus, missä kirkastetaan hallituksen mahdollisuuksia, roolia ja tehtäviä strategian toteuttamisessa. Valmennus antaa käytännön esimerkkien ja case-harjoitusten kautta konkreettisia keinoja strategian toteuttamiseen hallitustyön kautta.

Koulutus sopii johtajille ja kaikille hallitustyössä mukana oleville tai hallitustyöstä kiinnostuneille.
Hinta kauppakamarin jäsenille 480e + alv 24%, ei-jäsenille 795e + alv 24%. HHJ-kurssin käyneille koulutuksen hinta 350e + alv 24%.


Koulutus kestää yhden päivän ja seuraava koulutuspäivä järjestetään 27.10.2020. Huom. kevään 2020 koulutus siirretty. Ilmoittautuminen koulutuspäivään täältä.

Lisätiedot:
Palveluneuvoja Mari Polvinen
mari.polvinen@kuopiochamber.fi
 

Vuoden 2019 Iisalmen HHJ-kurssin suorittaneet yhteiskuvassa.