Kauppakamarin palvelut


 

Vaikuttaminen

Yhdessä jäsentemme kanssa muokkaamme ympäristöämme jatkuvasti ja tavoitteenamme on elinkeinoelämän kehittäminen paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Ajamme kaikkien jäsentemme etuja yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta.

Verkostoituminen

Laaja jäsenpohjamme luo verkostoitumismahdollisuuksia kaiken kokoisille organisaatioille toimialasta riippumatta. Kauppakamarin tapahtumissa, koulutuksissa ja kokouksissa laajennat kontaktiverkostojasi. Ainutlaatuiseen jäsenverkostoomme kuuluu yritysten lisäksi kuntia, kaupunkeja ja oppilaitoksia.

Osaamisen kehittäminen

Laadukas ja monipuolinen koulutustarjontamme vahvistaa jäsenyritysten osaamista. Tarjoamme laajan valikoiman lähi- ja verkkokoulutuksia ja jäsenemme saavat koulutuksen jäsenetuhintaan.


Kansainvälistyminen

Helpotamme yritysten viennin käytäntöjä ja olemme mukana poistamassa esteitä vapaalle kaupalle. Järjestämme koulutuksia ja tapahtumia kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen Kuopion alueella. Vahvistamme kansainvälisessä kaupassa tarvittavat vientiasiakirjat nopeasti ja joustavasti.

Yhdessä yritysten puolesta!