"Ole osa yläsavolaista menestystarinaa"

Rajaton Ylä-Savo

Ylä-Savossa, keskellä vihreää suomalaista metsämaisemaa sijaitsee ainutlaatuinen ja vahva yritysten verkosto, joka puhaltaa yhteen hiileen. Alueen vienti kasvaa selvästi nopeammin, kuin Suomessa keskimäärin ja jotta suunta pysyy tulevaisuudessakin oikeana, ovat yritykset yhdistäneet voimansa osaavan työvoiman saatavuuden edistämiseksi. Tämän myötä syntyi Rajaton Ylä-Savo, joka varmistaa osaavan työvoiman saatavuuden alueelle tunnistettujen yritystarpeiden pohjalta.
Luomme alueen yritysten ja oppilaitosten välille tehokkaampaa ja tiiviimpää yhteistyötä, vahvistamme alueen startup-kenttää ja teemme alueen yrityksiä ja niiden tarjoamia uramahdollisuuksia tutuksi yläsavolaisille nuorille. Tavoitteena on saada aikaan rakenteellista ja pysyvää muutosta koko Ylä-Savoon alueella sijaitsevien yritysten brändiä ja vetovoimaa hyödyntäen.
Rajaton Ylä-Savo saa toimintaansa Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) sekä Olvisäätiön tukea, joiden avulla mahdollistamme ketterät kokeilut ja tehokkaat toimenpiteet Ylä-Savon yrityskentän tarpeisiin.

Yhdessä alueen yritysten kanssa kohti parempaa, tulevaisuuden Ylä-Savoa.

Yritysyhteistyö

100 henkilöä

Oppilasyhteistyö

50 henkilöä

Opiskelijayhteistyö

100 henkilöä