Aloitamme lähikoulutukset jälleen syksyllä - COVID-19 - asiakasohje kauppakamarin lähikoulutuksissa

03.06.2020

Hyvä asiakkaamme! 
 
Aloitamme kauppakamarissamme lähikoulutukset jälleen syksyllä 2020. Syksyn lähikoulutustarjonta on julkaistu Kauppakamarikaupassa. 
 
Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä ja päivitämme asiakasohjeistuksia tarpeen mukaan. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että paluu uuteen normaaliin tapahtuu mahdollisimman turvallisesti ja tartuntariskit minimoiden 
 
Kauppakamarin lähikoulutukset järjestetään pääsääntöisesti KPY Novapoliksen kokoustiloissa, joissa on huomioitu asiakkaiden turvallisuus myös KPY Novapoliksen ohjeistuksen mukaisesti.  

COVID-19-ajan asiakasohje kauppakamarin lähikoulutuksissa  
 
1. Vain terveenä paikan päälle 
Mikäli Sinulla on vähäisiäkään sairastumisen oireita, pyydämme Sinua ilmoittamaan siitä asiakaspalveluumme. Pyrimme järjestämään Sinulle mahdollisuuden osallistua koulutukseen etäyhteydellä. Mikäli olet osallistunut tilaisuuteemme oireettomana, mutta epäilet tai saat tiedon testin jälkeen sairastumisesta koronavirukseen, ilmoitathan siitä välittömästi asiakaspalveluumme. 
 
2. Turvavälit 
Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Merkitsemme koulutussaleissa pöytäpaikat etukäteen lisäämällä paikoille muistiinpanovälineet, mahdollisen aineiston ja kertakäyttöisen desinfiointiliinan. Pyydämme Sinua ottamaan huomioon turvavälit ohjeidemme mukaisesti.  
 
3. Koulutusaineisto 
Suosimme sähköistä koulutusaineistoa silloin kun se on mahdollista. Saat linkin koulutusaineistoon viimeistään päivää ennen tilaisuutta. Mikäli koulutusaineisto on välttämätön, aineisto löytyy etukäteen merkityiltä pöytäpaikoilta. 
 
4. Tarjoilut 
Tarjoilut hoidetaan mahdollisimman turvallisella tavalla ravintoloiden ohjeistuksia noudattaen. Mikäli koulutukseen sisältyy lounastarjoilu, varaamme ravintolasta pöydän koulutukseen osallistujille sekä aikataulutamme lounaan turvallisesti ravintoloiden ruuhkaisimmat ajat huomioiden.  
 
5. Hygienia 
Käsidesejä on saatavilla koulutustilassa. Huolehdithan omasta käsihygieniastasi koulutuspäivän aikana. 
 
6. Liikkuminen 
Vältäthän turhaa liikkumista muissa tiloissa koulutuspäivän aikana. Suosittelemme, että pysyttelet pääsääntöisesti koulutussalissa tilaisuuden aikana ja vältät yleisissä tiloissa liikkumista. 
 
7. Kauppakamarimme henkilökunta 
Huomioimme omassa toiminnassamme turvavälit ja hygienian. Olemme käytettävissäsi kaikissa mahdollisissa pulmatilanteissa. Otathan meihin yhteyttä, mikäli joku asia mietityttää Sinua. 
kauppakamari@kuopiochamber.fi 
p. 017 - 266 3800 
 
Mikäli lähikoulutuksiin osallistuminen ei ole kohdallasi mahdollista, muistathan kauppakamarin striimikoulutukset, joihin voit osallistua kätevästi etäyhteyksin. 
 
Aurinkoista kesän aikaa, syksyllä taas tavataan! 
 
Palvelujohtaja Johanna Haapakorva 
Palveluneuvoja Mari Polvinen
 

Facebook LinkedIn Twitter Whatsapp Email