AVOIN TYÖPAIKKA: Toimitusjohtajaksi Kuopion alueen kauppakamariin

27.11.2019

Tule arvostettuun ja aktiiviseen elinkeinoelämän vaikuttaja- ja palveluorganisaatioon. Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä eteenpäin urallaan tarjolla on vaikuttava tehtävä yritystoiminnan ja elinkeinoelämän edellytysten vahvistamiseksi. Johdat ja kehität kauppakamarin operatiivista toimintaa ja vastaat vaikuttamistyöstämme.Työ on tarkoitus aloittaa ensi vuoden alkupuolella, mahdollisesti maaliskuun alkuun mennessä. Olet etsimämme toimitusjohtaja kun:
  • Haluat kädenjälkesi näkyvän siinä, että Pohjois-Savo on entistä parempi ja vetovoimaisempi toimintaympäristö yrityksille.
  • Ymmärrät yhteiskunnallista päätöksentekoa ja siihen vaikuttamista.
  • Janoat haasteita ja selkeitä tulostavoitteita. Haluat saada paljon aikaan ja sitoudut strategisiin tavoitteisiin.
  • Monikanavainen viestintä on vahvuutesi ja kykenet työskentelemään sujuvasti myös median kanssa.
  • Olet innoissasi päästessäsi kehittämään kauppakamarin toimintaa yhdessä koko tiimin kanssa ja olet valmis panostamaan hyvään esimiestyöhön.
  • Sinusta on huippua päästä tekemään yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa ja palat halusta uida mukaan laajoihin verkostoihin. Toimit luontevasti myös kansainvälisessä toimintaympäristössä.
  • Voit osoittaa, että sinulla on vahvaa työkokemusta suoraan yrityksissä tai yritysten parissa.
Arvostamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Valmiit verkostot ja alueen elinkeinoelämän tuntemus vauhdittavat tehtävien haltuunottoa, mutta eivät ole edellytys tehtävään hakeutumiseksi.

Jos tämä kuulostaa sinun paikaltasi, lähetä avoin hakemus, CV ja palkkatoive 16.12. mennessä: hallitus@kuopiochamber.fi.
Lisätietoa: puheenjohtaja Mikko Laakkonen, p. 040-5051625
 
Kuopion alueen kauppakamari on yksi Suomen 19 alueellisesta kauppakamarista, toiminta-alueenaan Pohjois-Savo sekä Joroinen ja Heinävesi. Se on arvostettu ja aktiivinen elinkeinoelämän vaikuttaja ja monipuolinen palveluorganisaatio, jolla on yli 850 jäsentä. Kuopion alueen kauppakamari palkittiin vuonna 2018 vuoden kauppakamarina.
Lisätietoa
www.kuopiochamber.fi 
 

Facebook LinkedIn Twitter Whatsapp Email