Haemme palveluneuvojaa kauppakamariin

20.06.2018

Haemme Kuopion alueen kauppakamariin asiakaspalveluhenkistä, aikaansaavaa ja huolellista palveluneuvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Pienessä, dynaamisessa tiimissä toimenkuva on monipuolinen, mutta päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat koulutus- ja tapahtumajärjestelyt sekä jäsenpalveluiden hoitaminen, joista keskeisimpiä ovat asiakaspalvelu, ulkomaankaupan asiakirjojen vahvistaminen sekä jäsenrekisterin ylläpito.

Olet etsimämme palveluneuvoja, jos: 
•    Työskentelet sujuvasti verkostoissa ja nautit asiakaspalvelusta, jossa haluat löytää parhaat mahdolliset ratkaisut jäsenillemme.  
•    Viihdyt monipuolisessa työssä, jossa käsissäsi on useita lankoja samanaikaisesti ja hoidat myös rutiinit positiivisella asenteella.
•    Viestit luontevasti ja kiinnostavasti eri kanavissa ja osaat kiteyttämisen jalon taidon. 
•    Olet luonteeltasi huolellinen ja varmistat, että sovitut asiat tulevat hoidetuksi sekä ajallaan että asianmukaisesti.  
•    Koet omaksesi työskentelyn keskeisenä osana kauppakamarin tiivistä ja yrittäjähenkistä tiimiä, jonka tehtävänä on varmistaa, että maakunnan yritysten toimintaympäristö on kilpailukykyinen myös tulevaisuudessa. 
•    Työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä.

Työsuhde alkaa syyskuun alkupuolella ja työn sijaintipaikka on Kuopio. Vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoive pyydetään 27.7. mennessä: silja.huhtiniemi@kuopiochamber.fi. 

Lisätietoa tehtävästä 5.7. saakka: Silja Huhtiniemi, toimitusjohtaja (silja.huhtiniemi@kuopiochamber.fi / 0504120559) 

HAKUAIKA PAIKKAAN ON NYT PÄÄTTYNYT.

Kuopion alueen kauppakamari on aktiivinen ja arvostettu vaikuttaja, jonka päämääränä on elinvoimainen ja kilpailukykyinen toimintaympäristö yrityksille. Kasvava jäsenistömme edustaa laajasti pohjoissavolaista elinkeinoelämää yli toimialarajojen. Koulutuksiimme ja tapahtumiimme osallistuu vuosittain toistatuhatta pohjoissavolaista yritysjohtajaa ja päättäjää.

Facebook LinkedIn Twitter Whatsapp Email