Haemme työharjoittelijaa keväälle 2020

03.10.2019

Haemme Kuopion alueen kauppakamariin myyntihenkistä, aikaansaavaa ja huolellista työharjoittelijaa keväälle 2020. 
 
Työharjoittelijana olet osa kauppakamarimme palvelutiimiä, joka toimii tiiviissä yhteistyössä alueen yritysten kanssa. Apuasi tarvitaan erityisesti uusien ja nykyisten jäsenten palvelemisessa, koulutus- ja tapahtumajärjestelyissä sekä jäsenrekisterin päivittämisessä. Teemme aktiivisesti uusjäsenhankintaa ja harjoittelijana pääset kehittymään myynnillisesti puhelintyössä.

Olet etsimämme työharjoittelija, jos: 
  •  Olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen.
  • Viihdyt monipuolisessa työympäristössä, jossa käsissäsi on useita lankoja samanaikaisesti ja hoidat myös rutiinit positiivisella asenteella.
  • Viestit luontevasti ja kiinnostavasti eri kanavissa.
  • Olet luonteeltasi huolellinen ja varmistat, että sovitut asiat tulevat hoidetuksi sekä ajallaan että asianmukaisesti. 
  • Koet omaksesi työskentelyn keskeisenä osana kauppakamarin tiivistä ja yrittäjähenkistä tiimiä.
  • Haluat oppia uutta ja kehittää itseäsi.
Työharjoittelu alkaa sopimukseen mukaan, mutta mielellään tammikuussa 2020 ja työn sijaintipaikka on Kuopio. Työharjoilttelu on palkallinen ja palkkaus sovitaan harjoittelijan kanssa työsopimuksen yhteydessä. Työharjoittelun tulee olla osa opintoja oppilaitoksen käytäntöjen mukaisesti. Työharjoittelu soveltuu kaupallisen alan opiskelijoille (AMK tai yliopisto).

Kuopion alueen kauppakamari on aktiivinen ja arvostettu vaikuttaja, jonka päämääränä on elinvoimainen ja kilpailukykyinen toimintaympäristö yrityksille. Kasvava jäsenistömme edustaa laajasti pohjoissavolaista elinkeinoelämää yli toimialarajojen. Tässä työharjoittelupaikassa sinulla on mahdollisuus verkostoitua laaja-alaisesti alueen yritysten edustajien kanssa!

Haku jatkuu kunnes sopiva harjoittelija löytyy.

Lisätietoa tehtävästä:
Palvelujohtaja Johanna Haapakorva Kuopion alueen kauppakamari p. 050 379 4795 ja s-posti johanna.haapakorva@kuopiochamber.fi
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen johanna.haapakorva@kuopiochamber.fi
 
 

Facebook LinkedIn Twitter Whatsapp Email