Haemme työharjoittelijaa keväälle 2020

03.10.2019

Haemme Kuopion alueen kauppakamariin myyntihenkistä, aikaansaavaa ja huolellista työharjoittelijaa keväälle 2020. 

Työharjoittelijana tehtäviisi kuuluu kauppakamarin jäsenhankinta ja jäsenhuolto puhelimitse ja sähköpostitse sekä jäsenrekisterin päivittäminen. Toimit tarvittaessa myös palvelutiimin tukena koulutus- ja tapahtumajärjestelyissä.

Olet etsimämme työharjoittelija, jos: 
  • Innostut myynnistä, etkä pelkää tarttua puhelimeen.
  • Työskentelet sujuvasti verkostoissa ja nautit asiakaspalvelusta, jossa haluat löytää parhaat mahdolliset ratkaisut jäsenillemme.
  • Viihdyt monipuolisessa työssä, jossa käsissäsi on useita lankoja samanaikaisesti ja hoidat myös rutiinit positiivisella asenteella.
  • Viestit luontevasti ja kiinnostavasti eri kanavissa ja osaat kiteyttämisen jalon taidon. 
  • Olet luonteeltasi huolellinen ja varmistat, että sovitut asiat tulevat hoidetuksi sekä ajallaan että asianmukaisesti.  
  • Koet omaksesi työskentelyn keskeisenä osana kauppakamarin tiivistä ja yrittäjähenkistä tiimiä, jonka tehtävänä on varmistaa, että maakunnan yritysten toimintaympäristö on kilpailukykyinen myös tulevaisuudessa. 
  • Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.
 Työharjoittelu alkaa sopimukseen mukaan, mutta mielellään tammikuussa 2020 ja työn sijaintipaikka on Kuopio. Työharjoittelun tulee olla osa opintoja oppilaitoksen käytäntöjen mukaisesti. Työharjoittelu soveltuu kaupallisen alan opiskelijoille (AMK tai yliopisto).
Kuopion alueen kauppakamari on aktiivinen ja arvostettu vaikuttaja, jonka päämääränä on elinvoimainen ja kilpailukykyinen toimintaympäristö yrityksille. Kasvava jäsenistömme edustaa laajasti pohjoissavolaista elinkeinoelämää yli toimialarajojen. Tässä työharjoittelupaikassa sinulla on mahdollisuus verkostoitua laaja-alaisesti alueen yritysten edustajien kanssa!

Lisätietoa tehtävästä:
Palvelujohtaja Johanna Haapakorva Kuopion alueen kauppakamari p. 050 379 4795 ja s-posti johanna.haapakorva@kuopiochamber.fi
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si 30.10.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen johanna.haapakorva@kuopiochamber.fi
 
 

Facebook LinkedIn Twitter Whatsapp Email