Kaija Savolainen Kuopion alueen kauppakamarin uudeksi toimitusjohtajaksi

04.02.2020

Kaija Savolainen siirtyy tehtävään Suomen Omakotiliiton toiminnanjohtajan paikalta. Savolainen asuu Leppävirralla, mutta on tehnyt työuraansa pääkaupunkiseudulla. Viimeisen 15 vuoden ajan hän on toiminut johtotehtävissä järjestöissä, osakeyhtiöissä, säätiöissä sekä yrittäjänä.
”Sieluni syttyy yrittäjyydestä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Siksi tämä huipputehtävä vahvisti haluni palata juurilleni Savoon”, Savolainen kommentoi valintaansa.
Koulutukseltaan Savolainen on KTM, BBA ja liikenneopettaja. Kuopion alueen kauppakamarin toimitusjohtajan tehtävässä hän pääsee aloittamaan maaliskuun lopulla.

Kauppakamarin puheenjohtaja ja Hydroline Oy:n toimitusjohtaja Mikko Laakkonen kuvaili rekrytointiprosessia perinpohjaiseksi.
”Hakemuksia tuli runsaasti alueelta ja sen ulkopuolelta. Elinkeinoelämän näköalapaikka selvästi kiinnosti hakijoita laajalti. Uskomme päätyneemme hyvään ja toivottavasti pitkäaikaiseen valintaan.”
Väistyvä toimitusjohtaja Silja Huhtiniemi toimii kauppakamarissa vielä helmikuun loppuun. Huhtiniemi ehti työskennellä toimitusjohtajana yli seitsemän vuotta. Uusi työpaikka löytyy kauppakamarin seinänaapurista KPY Novapoliksesta, jonne Huhtiniemi siirtyy kehitysjohtajaksi.
 
Lisätietoja:
 
Kuopion alueen kauppakamarin tuleva toimitusjohtaja Kaija Savolainen,
p. 040-514 8784
 
Kuopion alueen kauppakamarin puheenjohtaja Mikko Laakkonen,
p. 040-505 1625, mikko.laakkonen@hydroline.fi
 

Facebook LinkedIn Twitter Whatsapp Email