Kuopion eläinpuisto tarjoaa parasta palvelua 2018

04.12.2018

Oman kategoriansa Parasta palvelua -kilpailussa voittivat K-Supermarket Herkkupata, Matin ja Liisan asema sekä Lähitapiola Savo. Lisäksi kunniamaininnan saavutti Alko Oy. Kuopion alueen kauppakamarin palveluvaliokunta valitsi voittajan yleisöäänestyksen, Mystery Shopping -testauksen ja valiokunnan harkinnan perusteella.

Parasta palvelua on vuosittainen kilpailu, jonka tarkoituksena on nostaa palvelualan arvostusta ja houkuttelevuutta. Monipuolisella alalla on paljon työvoimaa, joka ei aina saa ansaitsemaansa kiitosta.
”Tämän vuotiseen kilpailuun osallistujat saivat itse ilmoittautua ja meille tuli runsaasti, noin 70 ilmoittautumista ympäri maakuntaa eri toimialoilta. Yleisöäänestyksessä annettiin Savon Sanomien sivuilla yli 10 000 kuluttajaääntä, joka osoittaa, että hyvä palvelu todella kiinnostaa”, palveluvaliokunnan puheenjohtaja Markku Raatikainen ajattelee.

Kokonaiskilpailun voittanut Kuopion eläinpuisto keräsi kehuja asiakaspalvelustaan, joka hoidetaan niin netissä kuin kasvotustenkin ystävällisen rennosti ammattimaisuudesta tinkimättä. Suurimman äänimäärän lisäksi heidän menestys Mystery Shoppauksessa osoitti, että palkinto on todellakin ansaittu. Uusien yrittäjien tuomat uudistukset ovat olleet suuressa roolissa menestyksen takana.

Erityiskiitos tuli lapsiperheeltä, joka vieraili tilalla viidesti samana kesänä.
”Pakko kertoa, että eräät perheet kävivät tilalla varmaan kaksikymmentä kertaa”, nauraa toinen omistaja Outi Parviainen.
”Tunnustus tuntuu näin tuoreesta yrittäjästä huikealta. Aloitimme lokakuussa 2017 ja ensimmäisenä kesänä tuli jo pidempään toimineen tilan yleisöennätys. Meillä on toisen omistajan Miia Tukiaisen kanssa kosolti kehitysideoita ympärivuotiseen toimintaan moottorikelkkasafareista saunailtoihin, ja tämän vuoden joulusesonkina pidämme auki iltaisin ja viikonloppuisin.”

Parasta palvelua -kilpailun järjestivät Kuopion alueen kauppakamari, Savon Sanomat sekä Savonia ammattikorkeakoulu, jonka yTiimi toteutti Mystery Shoppingin. Kilpailun yhteydessä Kuopion kaupunki jakoi oman palvelupalkintonsa Kuopion eläinpuistolle.
 
 
Lisätietoja:

Palveluvaliokunnan puheenjohtaja
Markku Raatikainen
markku.raatikainen@iss.fi
puh. 044-355 56 66
 
Toimitusjohtaja Silja Huhtiniemi
Kuopion alueen kauppakamari
silja.huhtiniemi@kuopiochamber.fi
puh. 050 - 412 0559
 

Parasta palvelua -kilpailun kärkikolmikko äänestyksen perusteella.

 
Matkailu ja elämys -kategoria
 1. Kuopion eläinpuisto
 2. Kalpa Hockey
 3. Original Sokos Hotel Puijonsarvi
 
Kauppa-kategoria
 1. Alko Oy
 2. K-Supermarket Herkkupata
 3. Lelu- ja lastenliike Partanen ja Carlson Oy
 
Ravintolat, kahvilat ja huoltamot -kategoria
 1. Matin ja Liisan asema
 2. Amarillo Kuopio
 3. Viikinkiravintola Harald Oy
 
Rahoitus, vakuutus, hyvinvointi ja muut palvelut -kategoria
 1. LähiTapiola Savo
 2. OP Pohjois-Savo
 3. Mehiläinen Oy


Facebook LinkedIn Twitter Whatsapp Email