Parasta palvelua vuonna 2017 - Matkuksen Punnitse & Säästä

02.11.2017

Kuopion alueen parasta palvelua vuonna 2017 tarjoaa Matkuksen Punnitse & Säästä. Kauppakamarin palveluvaliokunta jakoi lisäksi kunniamaininnan Enigma Xperience –pakohuonepelille Varkauteen.
 
Kuopion alueen kauppakamarin palveluvaliokunta etsi vuoden parasta palveluntarjoajaa Kuopion, Iisalmen ja Varkauden talousalueilta. Neljättä kertaa järjestetyssä kilpailussa asiakkaat saivat kertoa saamastaan hyvästä palvelusta ja ilmoitettujen joukosta palveluvaliokunta valitsi kuusi finalistia. Valittuja äänestettiin Savon Sanomien sivuilla yli 6 000 kertaa. Lisäksi finalistien liikkeissä järjestettiin Savonia yTiimin mystery shopping –ostoskoe.
 
Parhaaksi palveluyritykseksi valitun Punnitse & Säästä kaikessa tekemisessä todettiin välittyvän aitous ja henkilökohtaisuus. Ilmiantoja hyvästä palvelusta tuli myös maakunnan ulkopuolelta, Lappia myöten.
Punnitse & Säästä voitti yleisöäänestyksen huomattavalla äänimäärällä, menestyi erinomaisesti 
Mystery Shopping –testauksessa, hyödyntää aktiivisesti sosiaalisen median kanavia ja osoittaa, että palvelulla voi erottautua myös suuressa kauppakeskuksessa.
Kunniamaininnan palveluvaliokunta päätyi jakamaan varkautelaiselle Enigma Xperience –pakohuonepelille menestyksestä Mystery Shopping –osiossa.
 
Tänä vuonna savolaisuuden esiintuominen oli palveluvaliokunnalle tärkeää. Tavoitteena on, että savolaisesta palvelusta tulee maakunnan vetovoimainen tunnusmerkki. Täällä asuva, tänne muuttava tai täällä matkaileva tietää, että savolaisen palvelun laatuun voi luottaa.
- Savossa ei ole tapana teeskennellä, pönöttää tai hienostella. Parhaimmillaan savolainen palvelu on diplomaattista pelisilmää. Asiakas voi todellakin yllättyä, mutta tavalla, joka jättää hyvälle mielelle ja kehittää asiakasuskollisuutta, palveluvaliokunnan puheenjohtaja ja ISS:n Business Development Executive Markku Raatikainen kuvailee.
 
Palkittujen lisäksi finalisteiksi valittiin Hot Yoga-studio, K-market Vuorela, Nappi ja Nauha sekä ravintola Samruai. Palveluvaliokunta järjesti kilpailun yhteistyössä Kuopion kaupungin, Savon Sanomien sekä Savonia-ammattikorkeakoulun kanssa. Voittaja julkistettiin 2.11. Ainutlaatuinen asiakaskokemus –palveluseminaarissa.

Facebook LinkedIn Twitter Whatsapp Email